L’Ajuntament ofereix 400.000 euros d’ajudes per a realitzar activitats extraescolars

L’Ajuntament obre una nova via d’ajudes per a infants i joves, amb l’objectiu que la situació econòmica familiar no sigui un impediment per a què puguin desenvolupar activitats esportives i culturals. D’aquesta manera el consistori ofereix subvencions de 300 euros per persones d’entre 3 i 18 anys, amb un màxim de 750 per cada unitat familiar. La franja d’edat s’amplia de manera excepcional als 22 anys per a qui tingui diversitat funcional igual o superior al 33%.

És la primera vegada que els consistori terrassenc ofereix ajudes d’aquest tipus per a les activitats extraescolars, més enllà dels habituals casals d’estiu. El tinent d’alcalde Noel Duque ha explicat que l’Ajuntament vol assegurar que tots els infants i joves tinguin les mateixes oportunitats d’accedir a l’esport i la cultura, independentment del seu origen socioeconòmic.

Per accedir a aquestes ajudes cal estar empadronat i complir uns requisits de renda màxima familiar establerta per Serveis Socials. La sol·licitud es pot presentar a través de la Seu Electrònica o als Punts d’Orientació Social. La partida és de 400.000 euros.