L’Ajuntament pagarà els vals de descompte de la campanya de Nadal de la Cambra

L’Equip de Govern signarà amb Cambra Terrassa un conveni per el qual l’entitat emetrà uns vals de descompte pels comerços de la ciutat per un valor de 250.000 euros. Una xifra que l’entitat empresarial avançarà per la campanya de Nadal i l’Ajuntament contempla en els pressupostos pel 2023. Es tracta d’una autoesmena presentada per l’Equip de Govern al seu projecte de pressupostos per l’any que ve i que aconsegueix arrencant diners d’altres partides que havien de fer front a la pujada de l’energia. Un fet que ha estat molt criticat per l’oposició després de veure rebutjades moltes de les seves esmenes.

Aquest debat s’ha donat en el marc de la Comissió Extraordinària de Serveis Generals i Govern Obert per elevar els pressupostos del 2023 al Ple extraordinari previst per dimecres. El Govern aprovarà amb els vots en contra dels socialistes, un pressupost ordinari de 225 milions d’euros i un de consolidat de 298. Un projecte important però complicat, amb uns números molt condicionats per la situació actual, en paraules de l’Equip de Govern.

Pel PSC ha titllat el projecte de pressupostos d’electoralista que tensiona molts serveis municipals i no respon a les necessitats de la ciutat, ni allò que els ciutadans diuen que no funciona. Per la seva banda Junts per Terrassa ha lamentat la «porta tancada» que diuen s’han trobat aquest any, en la negociació per intruduir les seves esmenes.