L’Ajuntament posa a disposició tiquets de 30 minuts d’aparcament gratuït per comprar en els eixos comercials

L’Ajuntament de Terrassa inicia avui la distribució de tiquets de descompte per als aparcaments municipals dels eixos comercials de la ciutat i dels aparcaments adherits a la campanya, ubicats a la zona de l’illa de vianants del centre. Amb aquests tiquets, que es lliuraran a les associacions dels eixos comercials per a que es distribueixin entre els seus comerços associats, el consistori es fa càrrec dels primers 30 minuts d’aparcament als principals pàrquings de pagament de la ciutat.

La campanya s’organitza en dues branques: una centrada en els comerços de l’illa de vianants del centre de la ciutat, on podran accedir a la campanya tant els comerços associats a TerrassaCentre com els que no ho estan. En concret, es repartiran tiquets de descompte dels pàrquings de Plaça Vella, Raval, Vapor Ventalló, Vapor Gran, la Rasa i Plaça del Progrés. La segona està dedicada als eixos comercials de la ciutat, on es repartiran entre els seus comerços tiquets de descompte als pàrquings d’Egarvia de Ca n’Aurell, Ca n’Angada, Can Boada i Sant Pere Nord.

L’Ajuntament ha fet una primera adquisició de prop de 11.100 tiquets entre tots els aparcaments adherits a la campanya. Un cop s’esgotin les existències, s’analitzaran els resultats i s’estudiarà la continuïtat de la iniciativa.