L’Ajuntament posa en prealerta el pla d’emergència municipal per vent i pluja intensa

L’Ajuntament de Terrassa ha posat en prealerta el pla d’emergència municipal per vent i pluja intensa.

El CECAT ha posat en alerta els plans per vent (VENTCAT) i per pluja intensa (INUNCAT), que pot afectar a Terrassa,  especialment per acumulació de pluja i vent a partir d’aquesta nit. El dia més complicat es preveu que serà dimarts.

Durant les properes hores, l’Ajuntament de Terrassa establirà les mesures oportunes en funció de l’evolució del temps. El consistori recomana a la ciutadania que romangui atenta a la informació meteorològica i a les indicacions que es puguin donar en les properes hores des del CECAT o des del servei municipal de Protecció Civil.

Aquestes indicacions apareixeran puntualment a les xarxes socials de l’Ajuntament: facebook.com/ajterrasa i al comptes de Twitter municipals: @ajterrassa i @trsemergencies. També s’oferirà informació a través dels mitjans de la Societat Municipal de Comunicació: Canal Terrassa Vallès i la Ràdio Municipal de Terrassa: 95.2 FM.

Trobareu els consells d’autoprotecció sobre com actuar en situació de risc a la pàgina web municipal: www.terrassa.cat/protecciocivil