L’Ajuntament posarà jocs inclusius i no sexistes en deu places més, com en la del Pare Alexandre

Un tobogan nou, un gronxador adaptat i un altre per a nadons. Aquestes són les novetats més destacades en la remodelació de la zona de jocs infantils a la plaça del Pare Alexandre. Com aquesta plaça de Les Arenes, l’Ajuntament n’ha remodelat tres més: al carrer Joan Baptista Galí, al centre, als carrers Guadiana i Túria, a Can Palet 2 i a la plaça de les Gueraldes, al Roc blanc, amb un pressupost total d’uns 157.000 euros.

Ara l’Ajuntament ja prepara actuacions en deu espais infantils més, repartits per tot el territori amb l’objectiu de renovar els jocs que ja s’han fet vells i substituir-los per elements amb un disseny inclusiu, no sexistes, creatius i que fomentin la participació.

Actuacions similars a la de la plaça Alexandre es faran al carrer de la Mare de Déu de la Fuencisla, al barri de Guadalhorce, a la plaça Agustí Bartra, a la Mare de Déu dels Desemparats, a la cruïlla de Sant Honorat amb Santa Cecília, a la plaça Salvador Dalí i dels Somnis i a les places d’Ibèria, Doctor Robert i la Bòbila Segués. Aquests treballs es troben en fase de licitació amb un cost d’entre 30 i 40.000 euros per a cada plaça.