L’Ajuntament posarà la gespa del camp de Les Fonts perquè s’hi pugui jugar el setembre

La UD Les Fonts i Els Carboners podran començar la temporada 2020-2021 al nou camp de Les Fonts. Aquest és l’objectiu que vol acomplir l’Ajuntament tot i que no ha tingut el suport econòmic, tal i com estava previst, de la Generalitat. En una reunió el representant territorial d’Esport de Barcelona, Pere Vilà, ha confirmat al regidor d’Esports Miguel Ángel Moreno que la Generalitat no té previst aportar el milió d’euros que és necessari per acabar el camp. L’Ajuntament ja ha posat el milió que li pertocava, i a l’abril està previst que s’enllesteixi la instal·lació de les tanques, l’aigua i la llum i s’asfalti el terreny. Per a jugar-hi només falta la gespa. El consistori recuperarà la llicència d’ús del camp, ara en mans de la Federació catalana de Rugby, i està explorant vies de finançament per poder aportar entre 250.000 i 350.000 euros que són necessaris per posar la gespa. Després, ja només faltarien les oficines i els vestuaris.

D’altra banda, en la reunió de Moreno amb la Generalitat també s’han tractat aspectes del Mundial d’Hoquei. L’Ajuntament canviarà aquest estiu la gespa de futbol l’Estadi Oímpic. L’estiu del 2022 la tornarà a canviar per la d’hoquei, que hi serà només els dies de competició.

Per últim, el Comitè Organitzador per al Mundial d’Hoquei del 2022 ha d’estar configurat a finals de mar. Estarà format per representants de l’Ajuntament, la Diputació, la Generalitat i les federacions Catalana i Espanyola.