L’Ajuntament presenta el nou catàleg de rutes turístiques de la ciutat per a aquest any

L’Ajuntament de Terrassa, a través del Servei de Turisme, ha elaborat l’oferta de rutes turístiques de la ciutat per aquest any 2021. Amb el nou catàleg “Descobreix Terrassa” s’ofereixen una quinzena de rutes guiades per visitar i conèixer alguns dels principals elements patrimonials de la ciutat.

El nou catàleg presenta com a principals novetats la posada en marxa d’una visita guiada a la Seu d’Ègara totalment adaptada a les persones amb capacitats diverses o la millora de la informació i la senyalització al voltant de l’accessibilitat de les diferents rutes que s’ofereixen.

La ruta “Terrassa de cine”, és una altra de les novetats d’enguany. Una visita per conèixer algunes de les localitzacions cinematogràfiques més emblemàtiques de Terrassa i que permetrà als i les visitants descobrir els secrets del món del cinema i veure com aquests espais es transformen per convertir-se en epicentre dels
rodatges.

L’oferta de visites per a aquest any inclou també dues rutes per conèixer la història i evolució de dos edificis singulars ubicats a l’entorn de Terrassa: la ruta de nova creació “Visita la Torre Mossèn Homs, el restaurant més històric de Terrassa!” i la recuperació de la ruta “Els Secrets de Torrebonica. Visites guiades a Can Viver de
Torrebonica”.

El catàleg manté algunes de les rutes que ja formen part de la oferta turística estable de Terrassa com la visita guiada “Masia Freixa, la singularitat del modernisme a Terrassa”, la ruta “Un tastet pel Modernisme Industrial”, que inclou un recorregut pels principals edificis modernistes de la ciutat, la visita teatralitzada al Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya “1909. Un passeig per la fàbrica” o l’oferta vinculada al patrimoni cultural de la ciutat a través de l’activitat “Minyons de Terrassa experience”.

Un conjunt d’activitats a les que cal sumar altres propostes vinculades al ric i extens patrimoni natural de Terrassa. Com un recorregut pels principals parcs i jardins de la ciutat amb la ruta “Jardins amb història” o les “Passejades pel Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l’Obac”.

Per tal de garantir les mesures de prevenció i seguretat totes les rutes i visites programades es realitzaran en grups reduïts i s’adaptaran a les mesures establertes pel Procicat. Totes les rutes i visites requereixen una reserva prèvia que es pot formalitzar presencialment a l’Oficina de Turisme (Masia Freixa, plaça de Josep Freixa i Argemí, 11); per telèfon al 93 739 70 19; a través del correu electrònic: turisme@terrassa.cat o mitjançant el formularis que es poden trobar a www.visitaterrassa.cat/visites-guiades.

Tota la informació vinculada al nou catàleg de rutes turístiques es pot consultar i ampliar a la pàgina web www.visitaterrassa.cat.