L’Ajuntament recorda als conductors, en l’inici de curs, les noves àrees per a vianants

I coincidint amb l’inici del curs escolar l’Ajuntament ha reprès la campanya informativa de les noves zones de vianants del centre. Un matí complicat pel que fa al trànsit, amb 74 agents desplegats i el retorn a la feina de 5 informadors per recordar als conductors els canvis de la zona de vianants a l’entorn del Passeig.

De les 3.700 targetes per a residents i usuaris dels carrers per a vianants del centre, l’Ajuntament ja n’ha tramitat un 40 per cent. També s’han fet targetes especials d’accés per a les escoles bressol de la zona i per a les residències d’avis. L’Ajuntament valora positivament la comprensió dels conductors als nous itineraris que tenen per objectiu reduir les emissions de CO2 a tota la ciutat.

En aquest període, el Consistori descarta aplicar sancions pels infractors. A finals d’any es preveu instal·lar 18 càmeres de vigilància a tota la zona. El canvi més visible és la prohibició de passar pel vial nord del Passeig, només per accedir als aparcaments de la zona, i el canvi de sentit del vial sud.