L’Ajuntament redueix a gairebé la meitat el servei d’autobusos i ajorna la Fira Modernista

Després de la reunió d’aquest dijous del Comitè de Seguiment d’Emergència, el Govern municipal ha decidit reduir gairebé a la meitat la freqüència del servei d’autobusos. La mesura, prevista del 20 al 29 de març, suposa incrementar el temps de pas entre els vehicles. Se suprimeixen la línia del Mercadal, la dels divendres i dissabtes per la nit i i la línia que dona servei a persones amb capacitats diverses. Es redueix a la meitat el nombre de vehicles en servei.

A més, l’’Ajuntament ajorna la celebració de la Fira Modernista, prevista pels dies 8, 9 i 10 de maig, i la Fira de l’Oliva, que s’havia de celebrar el 25 d’abril. En funció de l’evolució de la situació actual i de la seva durada, s’estudiaran en el seu moment les possibles alternatives.

Pel que fa a les persones usuàries del Servei d’Atenció Domiciliària, es reprioritza la seva atenció, estudiant cas per cas, es garanteix la continuïtat del contracte a les empreses que el gestionen.

També es reforcen les vies no presencials per garantir l’atenció a les dones en situació de violència masclista. Des d’avui mateix ja estan operatives dues noves línies telefòniques d’atenció (675957904 i 675296296) que funcionen de 9 a 20 h i també hi ha l’opció de fer consultes per correu electrònic (polgenere@terrassa.cat).

D’altra banda, s’imposa un màxim de 5 persones a les zones de lliure circulació de gossos on els darrers dies s’han detectat aglomeracions. En aquests espais s’ha intensificat la neteja i s’hi instal·laran nous cartells informatius.