L’Ajuntament reforça la recollida d’envasos amb el desplegament de nous contenidors a cinc barris

L’empresa municipal Eco-Equip està incorporant aquests dies nous contenidors de recollida d’envasos als carrers de cinc barris de la ciutat gràcies a un acord de col·laboració amb l’empresa Ecoembes. Aquesta operació de reforçament dels punts de recollida d’envasos permetrà millorar els nivells de separació i recuperació d’aquesta fracció. L’empresa ha posat a disposició d’Eco-Equip un total de 183 contenidors de càrrega posterior per a la recollida de la fracció d’envasos lleugers.

Els nous recipients, de 1.100 litres de capacitat, seran distribuïts pels barris del Torrent d’en Pere Parres, La Cogullada, Roc Blanc, Segle XX i Can Boada Casc Antic. L’operació d’implantació d’aquests nous contenidors va començar la nit de dilluns pel barri del Segle XX i continuarà durant les setmanes vinents, en funció de la disponibilitat d’Eco-Equip.

L’acord al que han arribat l’empresa municipal i Ecoembes permetrà millorar les condicions de recollida de la fracció d’envasos. Els 183 contenidors lliurats per Ecoembes reforçaran el servei i permetran millorar el nivell i la qualitat de la recollida d’aquesta fracció, reduint el nivell de residus impropis.

Paral·lelament, l’empresa municipal Eco-Equip està aprofitant aquesta operació per substituir també els contenidors de recollida de matèria orgànica que es troben en pitjor estat. Aquesta substitució es centra també als mateixos barris en els que s’hi està reforçant la presència de contenidors grocs. Els recipients de recollida de matèria orgànica, però, han estat adquirits amb recursos propis d’Eco-Equip. En aquest cas, l’objectiu és millorar les condicions dels recipients retirant els que es
troben en pitjors condicions.