L’Ajuntament renovarà la plaça de Josep Pla per millorar la seva accessibilitat

L’Ajuntament renovarà la plaça de Josep Pla per millorar la seva accessibilitat. Les obres s’iniciaran aquest any i contemplen la renovació del paviment amb formigó imprès, l’ampliació dels escocells per a evitar que les arrels trenquin el sòl i millorar la capacitat de recollida d’aigua, la instal·lació d’un gronxador niu, l‘arranjament del paviment granular i la tanca de fusta de la zona infantil i el trasllat dels contenidors de residus a la banda de l’aparcament que canvia de cantó per tal d’acomplir la normativa actual d’accessibilitat.

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del Tinent d’Alcalde de territori i sostenibilitat, Xavier Cardona; la regidora d’Obres públiques, parcs i jardins, Montse Alba; i la regidora del Districte 5, Patricia Reche: han visitat la plaça amb el president de l’associació veïnal de Can Boada Casc Antic, Juan Alfonso Fagundez amb l’objectiu d’explicar el projecte.

Durant la jornada s’ha presentat el projecte d’una rampa accessible que connecti la ronda de Ponent amb el carrer del Teide, actuació que forma part dels projectes subvencionats pels fons Next Generation 2.