L’Ajuntament reprèn els processos de selecció de personal que es van aturar per l’estat d’alarma

A partir d’aquest dilluns es poden presentar instàncies o esmenes als quatre processos de selecció de personal  que es van aturar per l’estat d’alarma. El Reial Decret de declaració d’estat d’alarma suspenia tots els terminis per a la tramitació de procediments administratius. El Reial Decret del 22 de maig pel qual es prorroga l’estat d’alarma estableix que, a partir de l’1 de juny, es reprengui el còmput dels terminis administratius, de manera que es reactiven tots els processos que es van aturar el 14 de maig. Així, es tornen a comptar els dies de les diferents etapes dels processos: presentació d’instàncies, presentació d’esmenes, etc. 

Els processos interromputs que es reprenen són els següents:  

  • Borsa de treball de mestres i educadors/es d’Educació Especial: continuació del termini de presentació d’instàncies, de l’1 al 7 de juny (ambdós inclosos).  
  • Procés de selecció Direcció de Serveis d’Urbanisme: continuació del termini de presentació d’instàncies, de l’1 al 9 de juny (ambdós inclosos). 
  • Contractació temporal i urgent Tècnic/a de mobilitat: continuació del termini de presentació d’instàncies, de l’1 al 3 de juny (ambdós inclosos).  
  • Contractació temporal i urgent de Tècnic/a auxiliar programador/a: continuació del termini de presentació d’esmenes, de l’1 al 8 de juny (ambdós inclosos).

Tant la presentació d’Instàncies com la d’esmenes s’han de fer preferentment a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament.