Tallat Accés Vianants Tram Terrassa Les Fonts Ok

L’Ajuntament restringeix l’accés a vianants, bicicletes i vehicles en un tram del camí de Terrassa a Les Fonts

Aquest dimarts s’ha tallat un tram del camí de Terrassa a Les Fonts després que s’hagin localitzat dos esvorancs en dos punts diferents del vial, que poden suposar un risc per a vehicles, vianants i ciclistes.

Donada l’afectació de les cavitats – que es troben al mateix costat de la riera, el primer a uns 100 metres aigües amunt, a la confluència amb la riera de Vallparadís, i el segon, per sota del gual del carrer de la carena de Mas Bellver – és fa necessari dur a terme aquests treballs per a garantir l’estabilitat de murs i talussos sota del camí i que es pugui circular de forma segura. Per aquest motiu l’Ajuntament ha decidit, com a mesura preventiva, prohibir la circulació de vianants i vehicles en un tram que té una llargària d’uns 2 km de longitud.

El tram afectat va des de la zona dels jutjats fins al carrer dels horts i hi estarà prohibit circular mentre es realitzi l’estudi de les actuacions que caldrà dur a terme per a garantir l’estabilitat dels seus murs i talussos. Des de l’Ajuntament s’ha reclamat a l’ACA que dugui a terme les tasques necessàries per a la reparació de la infraestructura.

L’Ajuntament ja ha instal·lat cartells informatius en diferents punts d’accés del vial, amb l’objectiu d’informar als usuaris respecte el tall. Mentre duri el tall, es recomana fer ús d’altres camins de l’Anella verda.