Reurbanitzaran el carrer del Vent i milloraran l’accessibilitat de la passarel·la dels FGC a Les Fonts

El plenari de la Comissió Intermunicipal de Les Fonts, entre els ajuntaments de Terrassa i Sant Quirze del Vallès, presidit per la regidora delegada del Districte 7 de Terrassa, Rosa Boladeras; i l’alcaldessa de Sant Quirze, Elisabet Oliveras; es va reunir ahir dilluns en la que ha estat la primera trobada d’aquest mandat de la comissió político-tècnica.

En el decurs del plenari es van tractar temes d’interès per a als dos municipis. Així, per part de l’Ajuntament de Terrassa, es va promoure la coordinació dels cossos de seguretat de Terrassa i Sant Quirze entre si i amb Mossos d’Esquadra.

També es va abordar la problemàtica de la plaga de processionària del pi, contra la qual ja s’està actuant a Les Fonts i del control de la població de porcs senglars.

Pel que fa a les obres previstes, es va concretar la inversió de gairebé 400.000 euros al barri, amb la col·laboració dels fons de la Unió Europea, que permetrà la reurbanització del carrer del Vent i la millora de l’accessibilitat de la passarel·la dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. L’execució de les dues obres està prevista per al 2024.

D’altra banda, l’Ajuntament de Terrassa va informar que continua treballant per dotar el Districte 7 amb un equipament bibliotecari de la manera que sigui més adient.

[Foto: Ajuntament de Terrassa]