L’Ajuntament, satisfet amb l’enduriment de les mesures de confinament

El Govern Municipal ha valorat positivament la decisió de Pedro Sánchez respecte ampliar les mesures de confinament a tots els treballadors de serveis no essencials. En la reunió d’avui diumenge, el Comitè de Seguiment d’Emergència ha analitzat amb satisfacció l’anunci del president espanyol. L’alcalde Jordi Ballart ja havia demanat per carta a Sánchez que feien falta mesures més dràstiques el 18 de març, deu dies abans de l’anunci. Ara, l’Ajuntament afirma que farà complir aquestes noves mesures “amb el màxim rigor” i que contribuirà a fer-les les més eficaces possible a través dels serveis municipals corresponents.

En la trobada telemàtica d’avui, el Govern Municipal també ha acordat que a partir d’aquest vespre les banderes oficials a la façana de l’Ajuntament onegin a mig pal, com a homenatge als terrassencs morts pel nou coronavirus i en solidaritat amb les seves famílies. A més, per reforçar la imatge de dol, s’hi afegirà una nova bandera, blanca i amb un crespó negre. Això es mantindrà mentre duri l’estat d’alarma. Recordem que, des de fa uns dies, la façana de l’Ajuntament s’il·lumina de color blau a les vuit en punt del vespre, per afegir-se a les mostres d’agraïment cap als qui cada dia treballen per combatre l’actual pandèmia.

Finalment, l’Ajuntament recorda que demà començaran les tasques de desinfecció als entorns de les residències geriàtriques de la ciutat. És per això que el consistori recomana evitar aquestes zones a les persones amb sensibilitat química múltiple.