L’Ajuntament valora bé la primera edició dels Corporates Games

L’Ajuntament valora positivament els Corporate Games amb la participació de prop de 2.000 persones i 100 empreses que el cap de setmana passat van projectar una bona imatge de la ciutat. Tot i això i a falta d’un informe definitiu, el consistori estudia repensar la convocatòria tenint en compte l’important pes organitzatiu que majoritàriament ha recaigut en els serveis municipals implicats.

El consistori valora el fet de vincular esport, networking, cultura i turisme, però considera que els responsables de la iniciativa haurien d’assumir més responsabilitat en l’organització. Els Corporate Games és una proposta privada que ja han comprat Turquia, Austràlia o Japó. Terrassa és la primera ciutat de l’Estat en acollir aquests jocs, una oportunitat per projectar internacionalment la ciutat. D’altra banda la Comissió de Promoció Econòmica ha aprovat canviar els estatuts perquè els municipis puguin fer una aportació econòmica a la Red Impulso.

A partir d’ara totes les ciutats aportaran uns 3.000 euros pel manteniment del fòrum de ciutats per a la Ciència i la Innovació. Una entitat que Terrassa presideix junt amb la ciutat basca d’Ermua. Amb la nova normativa, l’Estat també duplicarà la seva aportació a la Red Impulso. Finalment l’Ajuntament demanarà una subvenció de 150.000 euros a la Generalitat, per un projecte que val el doble, per impulsar diferents iniciatives dins el Pla Industrial de Terrassa. Un projecte que començarà al desembre per potenciar la tecnologia 4.0 al sector industrial.