L’Ajuntament vol promoure l’exercici físic per prevenir la salut mental

Totes les estadístiques confirmen que fer exercici físic millora la salut. Conscient d’aquesta realitat, l’Ajuntament ha editat un tríptic amb algunes activitats saludables que els terrassencs poden fer sense haver-se d’apuntar a cap centre esportiu.

De moment hi ha sis activitats, organitzades per l’entitat GUTT, Alquímia Interna, el Biter, el Centre Excursionista i el Consell Esportiu del Vallès Occidental. Són exercicis i aeròbic per a la gent gran, exercicis de relaxació i control del cos, sortides en bicicleta, marxa nòrdica i esport en família. Hi surt una descripció de cada activitat, l’horari i el lloc. També un calendari d’aquest trimestre amb les activitats senyalitzades. Per facilitar-hi la participació, no cal inscripció prèvia i, per tant, cap tipus de planificació.

L’oferta d’activitats s’anirà ampliant a mesura que se n’incorporen de noves. Es poden consultar al web terrassa.cat/moute

Cada 6 d’abril es celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física i el dia 7 el Dia Mundial de la Salut. Coincidint amb això, dissabte se celebrarà la Fira d’Entitats, que arriba a la quarta edició. A banda de difondre l’activitat d’una quarantena d’entitats la fira també ha de servir per donar suport a les famílies afectades. Es farà a la plaça vella d’onze del matí a vuit de la tarda. En cas de pluja la fira s’ajornarà.