L’Ajuntament vol que l’Hotel Terrassa Park sigui un hospital temporal

Des de la regidoria de Salut de l’Ajuntament s’està treballant intensament aquests dies per donar suport al Departament i obrir un hospital temporal a l’Hotel Terrassa Park, situat a l’avinguda Santa Eulàlia.

D’aquesta manera es descongestionarien els altres dos centres sanitaris de la ciutat, aprofitant les 72 habitacions de l’equipament. És la principal mesura d’aquest dijous acorda pel govern municipal.

L’executiu local també agraeix la bona acollida de la concentració virtual contra la violència masclista de dimecres a la tarda. Més de 50.000 persones van seguir a les xarxes socials l’acte convocat per l’Ajuntament i la Comissió 8 de març (29.00 a Twitter, 19.300 a Facebook i 2.000 a Instagram). Moltes persones van emprar el hashtag #JoSocAlRaval. Aquesta acció virtual es va fer per donar continuïtat a les concentracions de cada dia 25 de cada mes al Raval.

L’Ajuntament també agraeix la bona resposta ciutadana que està tenint la recollida d’ofertes de voluntariat. Les ofertes i les demandes es canalitzen al web www.terrassa.cat/voluntariat-coronavirus. De moment, s’hi han registrat 261 persones com a voluntaris i 43 empreses i entitats a la bossa d’oferiments.

El govern local posa en marxa aquest divendres una agenda ciutadana, Agenda Terrassa, per oferir propostes d’activitats per fer des de casa. La iniciativa comptarà amb una nova web www.agendaterrassa.org.

Finalment, la façana de l’Ajuntament s’il·luminarà amb llum blava cada vespre a les 20h en agraïment a totes les persones que treballen per superar la crisi del coronavirus. Aquest gest simbòlica comença aquest vespre de dijous.