L’alberg de Vallparadís s’estrena amb un projecte de voluntariat europeu 

El projecte de voluntariat europeu Beware of the Jabberwock estrena l’alberg de Vallparadís. Durant les properes cinc setmanes, deu voluntaris del Cos Europeu de Solidaritat treballaran amb persones de diferents generacions a través de la narració oral i l’expressió artística.

Coordinat per la Víbria Intercultural, durant la seva estada el grup visitarà llars i residències de persones grans, convidant-les a compartir vivències personals i memòria històrica, per així acostar diferents generacions i exposar les seves preocupacions. Del material recollit en les activitats es crearan diferents espectacles finals destinats a tots els públics. La Víbria pretén traslladar les vivències recollides a la ciudadania a través de diverses expressions artístiques i culturals.

La Víbria col·labora amb altres entitats del territori per realitzar el projecte, com són la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, el Casal Cívic Terrassa-Can Boada, el Casal Cívic Terrassa Can Roca, la Residència La Llar, l’Embarral, Ateneu Candela, Tub d’Assaig, El Corralito, Creixen Terrassa i el Punt de Voluntariat de Terrassa. Aquestes organitzacions fan possible la realització de les activitats i aconsegueixen acostar les realitats de diferents generacions.