L’Alberg Vallparadís registra 124 usuaris en els primers dos mesos de funcionament

Dos mesos després d’obrir portes, l’Alberg Vallparadís ha comptat 124 usuaris, entre pernoctacions i utilitzacions de l’equipament. Tenint en compte la coincidència amb la sisena onada de la pandèmia, l’Ajuntament fa una valoració positiva d’aquest balanç.

Els voluntaris europeus d’un projecte coordinat per La Víbria Intercultural són els qui van estrenar l’alberg al mes de novembre. Des de llavors, hi han fet nit tres equips esportius i una agrupació cultural. Encara que darrerament alguns hostes han cancel·lat reserves a causa dels contagis de la variant òmicron, de la mateixa manera han arribat noves reserves de cara a finals de febrer i principis de març. És per això que la direcció de l’equipament es declara animada de cara a aquest 2022.

El ritme tranquil dels dos primers mesos en funcionament ha afavorit l’adaptació dels treballadors de l’alberg, provinents de Prodis i Fupar. Les dues entitats gestionen l’equipament a través d’una unió temporal d’empreses a qui s’ha assignat aquesta tasca durant quatre anys. D’aquesta manera, l’Alberg Vallparadís compleix també una funció social, facilitant aquests llocs de treball a persones amb diversitat funcional.