L’alcalde Ballart demana el vot per Íñigo Errejón

Íñigo Errejón ha estat aquest diumenge el primer cap de llista per les eleccions del 10N en fer campanya a Terrassa i ho ha fet amb un suport destacat: el de l’alcalde Jordi Ballart. A través d’un vídeo on apareixen tots dos a la plaça Vella, Ballart afirma sentir-se molt proper al candidat de Más País i demana directament el vot per la candidatura d’Errejón.

La visita d’Íñigo Errejón a la ciutat ha aplegat més d’un centenar de persones a la Nova Jazz Cava, en un acte que ha obert la terrassenca Elena Toro, número 4 a la llista de Más País – Més Barcelona. En la seva intervenció, Errejón ha destacat el paral·lelisme entre el seu nou projecte polític i l’experiència recent de Tot per Terrassa.

Errejón, a més, ha justificat la creació de Más País per donar una opció de vot als qui se senten decebuts pel fracàs en les negociacions entre Pedro Sánchez i Pablo Iglesias. Al míting també hi han intervingut el cap de llista de Més Barcelona, Juan Antonio Geraldes, i la número dos de la candidatura, Berta Ballester.