Façana de l'Ajuntament

Decreten un dia de dol per la mort d’una farmacèutica de Terrassa a l’atemptat de l’Afganistan

Una de les tres víctimes catalanes a l’atemptat contra un grup de turistes, que va tenir lloc divendres a Afganistan, exercia de farmacèutica a Terrassa. Es tracta de la titular de la farmàcia de Les Arenes. L’alcalde, Jordi Ballart, durant el discurs d’inauguració de la nova seu del Vapor Prodis, ha tingut unes paraules de condol per a la família de la víctima.

“M’agradaria tenir un record per l’Helena, una de les persones mortes ahir divendres a la tarda en l’atac terrorista que va tenir lloc l’Afganistan. L’Helena era farmacèutica a Terrassa i des d’aquí vull enviar una forta abraçada a la família i amics”.

L’alcalde ha decreatat un dia de dol oficial per la víctima que exercia de farmacèutica a Terrassa. Així mateix, s’ha convocat a la ciutadania a un minut de silenci que es durà a terme demà diumenge a les 12h davant l’edifici de l’Ajuntament al Raval de Montserrat.

En nom de la Corporació Municipal, l’alcalde ha condemnat amb rotundidat l’atemptat que ha tingut lloc a Bamiyan, capital de la província homònima del centre de l’Afganistan, el passat divendres a la tarda; i d’altra banda, ha mostrat el seu condol i suport a les famílies i amistats de les víctimes.

Ja són sis les persones que han perdut la vida en l’atac contra un grup de turistes de la ciutat de Bamian, al centre del país.