L’alcalde respon la polèmica de Ca n’Anglada amb un vídeo

L’alcalde Jordi Ballart ha visitat aquest matí el barri de Ca n’Anglada, passejant-se pels carrers i parlant amb els veïns. A més, ha publicat el següent vídeo de menys d’un minut de durada:

 

Aquestes darreres setmanes, diverses entitats del barri havien reclamat accions per afrontar les situacions d’inseguretat que viu el barri, tant l’Associació de Veïns com Cuidem Ca n’Anglada, una nova entitat creada precisament a conseqüència d’aquests problemes. El magazine matinal de Telecinco “El programa de Ana Rosa” va aprofitar aquest context per emetre ahir dijous un reportatge sobre el tema amb el títol de “Terrassa… ¿Ciudad sin ley?” i incloent imatges d’agressions a agents municipals que en realitat es corresponien a d’altres barris.

Ballart, doncs, ha respost amb un vídeo en castellà que ha publicat a les xarxes socials i on reconeix “problemes puntuals”, però demana a “alguns grups polítics i a alguns mitjans de comunicació” que “deixin d’estigmatitzar ca n’Anglada”. L’alcalde reivindica que l’Ajuntament està afrontant la situació augmentant la presència d’agents dels Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal i la propera instal·lació de càmeres de videovigilància en alguns “punts negres” del barri, a banda que també estan treballant “qüestions vinculades a l’habitatge”.

Per la seva banda, els socis de govern, ERC, ja han mostrat avui mateix el seu rebuig a la instal·lació de càmeres de videovigilància.