L’alerta d’una veïna impedeix l’ocupació d’un habitatge al carrer Sant Valentí

Ocupació frustrada al carrer Sant Valentí. Ha estat gràcies a una veïna que ha avisat els familiars de la propietària de la casa, una dona d’avançada edat que viu a l’estat francès.

Dimarts aquesta veïna no va trobar res estrany a l’habitatge però aquest matí sí que ha notat moviment i alguna finestra oberta. Ha avisat de seguida els familiars, que s’han personat al lloc. Han trucat a la porta i, després d’identificar-se com a propietaris, els ha obert un noi.

Els ha dit que ell i dos companys van pagar uns diners a una persona que els havia obert el pis i els havia assegurat que era propietat d’una entitat financera.

Quan els Mossos han arribat i han comprovar la propietat de la casa, l’ocupant ha marxat sense impediments. Els altres dos no eren a la casa en aquell moment.

Els familiars de la propietària han constatat que les habitacions estaven regirades i han trobat a faltar diversos objectes, entre ells electrodomèstics i alguna màquina antiga.

La propietària alterna estances a Terrassa i a França però arran de la pandèmia no ha pogut venir a la seva ciutat natal des del març.