L’alumna del CEM Mar Pérez participarà en el concert ‘Música a les Mans’ del CRE ONCE

El CRE ONCE Barcelona organitza ‘Música a les Mans’ amb la col·laboració de les Escoles de Música de Catalunya. Es tracta d’un concert de música d’estudiants cecs  i amb discapacitat visual greu. S’emetrà el proper dissabte 19 de juny, a les 20:00 h, a través del Canal de Youtube https://youtu.be/dHks2FT_yLk

Hi participaran una trentena d’estudiants procedents de diverses Escoles de Música i Conservatoris de Catalunya, que interpretaran una mostra del treball que estan realitzant en els seus respectius centres. L’alumna del CEM de Terrassa Mar Pérez (piano, violí) interpretarà el tema ‘Podré tornar enrere’ de Sopa de Cabra. També hi intervindran alguns estudiants de la zona d’influència del Centre de Recursos Educatius de l’ONCE a Barcelona. Aquest és el cinquè any que s’obre aquesta participació.

‘Música a les Mans’ és un espai de convivència en el qual els estudiants que utilitzen el codi Braille o altres recursos específics, poden compartir la seva afició i el seu repertori, al mateix temps que s’afavoreix la coordinació entre els diferents centres per compartir l’experiència i generar noves propostes que incideixin en una millora de l’atenció educativa.

També és un espai en el que es posa en valor la tasca de tots els professionals que treballen per la inclusió educativa, així com l’esforç i dedicació dels estudiants i les seves famílies, una tasca de la que en són pioners des de fa més de 30 anys, amb el conveni de col·laboració signat des de 1985 entre el Departament d’Educació i l’ONCE, que ha permès dotar les dues institucions del Servei Educatiu compartit CREDV/CRE ONCE Barcelona.

(Imatge: CEM Escola de Música)