L’alumnat del Vedruna promou la reutilització de la roba amb un treball interdisciplinar

Òbviament no és correcte però molta gent encara ho fa malament. Per molt feta malbé que estigui la roba, l’hem de llançar al contenidor taronja per donar-li un nou ús. Per potenciar la reutilització de la roba, cada any els alumnes de 3r d’ESO de l’escola Vedruna-Vall treballen un projecte de sensibilització. I ho fan de la mà d’Ecoinserció, l’empresa que gestiona els contenidors taronja i que dona feina a persones amb risc d’exclusió social.

Es tracta d’un treball transversal que inclou les matèries de matemàtiques, català, plàstica i, com a vertebradora de tot, les ciències socials.

Tradicionalment l’alumnat de 3r d’ESO passava per altres cursos per explicar la necessitat de donar una segona oportunitat a la roba. Per impedir el contacte amb altres classes l’escola ha optat per a que els alumnes fessin un vídeos que es projecten a les aules i, de passada, a tot arreu a traves de les xarxes.

A banda del treball curricular, els vídeos i cartells que han elaborat els alumnes també serveixen de reclam per la recollida de roba que organitza el Vedruna fins el dia 21.