L’amateur de futbol del CN Terrassa guanya la lliga i assoleix l’ascens a Segona Catalana

L’amateur de futbol del CN Terrassa va proclamar-se dissabte campió de lliga del grup 7 de Tercera Catalana, títol que li proporciona l’ascens a Segona Catalana. El conjunt entrenat per David Comellas aconsegueix així una fita extraordinària, atès que, en només tres temporades d’existència, ha assolit dos ascensos de categoria i s’ha convertit en el tercer equip de futbol de la ciutat.

L’èxit va començar a gestar-se dissabte amb una victòria al camp del FC Joanenc per 2 a 3. L’endemà diumenge, el CN Terrassa va certificar el títol i l’ascens després de la derrota del Cardona al camp del Navàs (1-0). A falta d’una jornada per concloure la lliga, els egarencs sumen 40 punts, cinc més que el segon classificat, el Matadepera, amb un balanç imponent de dotze victòries i quatre empats. L’equip no ha encaixat cap derrota durant la temporada ni tampoc a la pretemporada.

L’amateur de futbol del CN Terrassa està format per una majoria de jugadors sorgits del planter. Els protagonistes de l’ascens són Joan Paüls, Arnau Rubio, Ivan Prados, Arnau Samper, Miquel Callao, Aleix Guitart, Ángel Ambrosio, Anthony Assaker, Jaime Ruiz, David Comellas, Luis Fernández, Manel Murillo, Pau Honorato, Quim Honorato, Eudald Juárez, Arnau Guitart, Pol Bello, Guillem Prados, Roger Pons, Gerard Roger, Gerard Álvarez, Carlos Sánchez i Víctor Florit. David Comellas ha completat la seva primera temporada com a entrenador de l’equip i Guillermo Prados exerceix de delegat.