L’AMPA de l’escola Joan XXIII promou una recollida de tiretes per nens ingressats a Sant Joan de Déu

L’AMPA de l’escola Joan XIII, a Les Arenes, recull tiretes sanitàries amb dibuixos d’herois del còmic, personatges de dibuixos animats o altres dissenys més o menys divertits. Abans de Nadal les enviaran les a l’hospital de Sant Joan de Deu de Barcelona. Fa dos anys van fer el mateix per a la Vall d’Hebron i l’any passat no ho van poder fer per la pandèmia.

L’origen de la campmanya el van tenir unes mares, una d’elles de l’escola, que tenien algun fill hospitalitzat a la Vall d’Hebron. Van veure que si portaven tiretes de casa amb dibuixos que agradessin als infants el dolor se’ls feia més suportable que no pas amb les clàssiques de color carn. Així va començar la campanya «Una tirita, una sonrisa». Tot i que aquella mare ja no és a l’escola, l’AMPA ha volgut donar continuïtat a la campanya.

La campanya de recollida de tiretes acabarà el 17 de desembre. La mateixa AMPA de l’escola Joan XXIII s’encarregarà d’agrupar que què hagin recaptat les set escoles que hi col·laboren i d’enviar-ho a Sant Joan de Déu.