L’AMTU vol crear una cimera amb tots els agents per afrontar un canvi de paradigma en la mobilitat

Crear una cimera amb tots els agents implicats en la mobilitat a Catalunya per afrontar nous reptes i estendre l’ús del transport públic també per l’oci durant els caps de setmana i no només utilitzar-lo per anar a treballar. És l’objectiu que s’ha fixat la 25a assemblea de l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà que s’ha celebrat aquest dijous al matí al Parc Audiovisual de Catalunya.

Terrassa ha tornat a denunciar el dèficit d’infraestructures i d’inversió en transport públic existent a la segona corona metropolitana. També ha insistit en la històrica reivindicació de la zona dos per a la ciutat que encara no s’ha canviat malgrat la imminent posada en funcionament de la T-Mobilitat.

Un altre dels reptes que han d’afrontar els municipis de forma imminent són les zones de baixes emissions. En l’assemblea s’ha posat sobre la taula la necessitat de fer-ho de forma coordinada. Aurora Carbonell, presidenta AMTU

Les responsables de mobilitat han defensat la seguretat en termes sanitaris del transport públic i han fet una crida a la ciutadania que el feia servir abans de la pandèmia perquè hi torni.

Amtu Mobilitat 2

[Font imatge: AMTU]