L’ANC aposta pel gospel i els saxos per al seu Concert Groc

Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional de Catalunya, l’ANC, organitzen per segon any un Concert Groc en suport a presos, exiliats i represaliats i per recaptar fons per a la Caixa Solidària. Aquest any amb la confiança d’omplir el Teatre Principal després de fer-se petit l’Auditori, en l’edició de l’any passat. El concert es farà el dia 15 de març a partir de dos quarts de set de la tarda i comptarà amb les actuacions de Gospel Vallès, Tons i Sons i el Delia Quartet, format per joves saxofonistes.

A l’acte hi hauran parlaments i la intervenció de familiars de presos independentistes. Tancarà l’acte l’actuació d’una coral solidària i voluntària. L’entrada al concert és gratuïta i els espectadors faran aportacions voluntàries a la Caixa de Solidaritat. Una caixa solidària que dona suport als familiars dels presos per fer front a les despeses judicials.

Amb aquest concert Òmnium i l’ANC denuncien un cop més, les retallades de drets polítics i socials i la persecució de la llibertat d’opinió, associació o participació que pateix Catalunya. D’altra banda aquest dissabte sortiran de Terrassa 14 autocars per participar en l’acte que Carles Puigdemont farà a Perpinyà.