L’ANC enceta a Terrassa els actes per la Diada de l’Onze de Setembre

En presència de la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Elisenda Paluzie, i del seu vicepresident, David Fernández, el Raval de Montserrat s’ha omplert aquest dissabte al vespre als Cants per la Llibertat.

Paluzie, ha fet valdre la força i l’estructura de l’assemblea territorial de Terrassa per preparar la diada de l’Onze de Setembre. La jornada ha començat amb un minut de silenci, i amb càntics de “llibertat” i “us volem a casa”.

Els membres de l’Assemblea Nacional Catalana han reivindicat, un cop més, l’alliberament dels polítics presos i han fet una crida a l’estat espanyol perquè retirin els càrrecs imposats.

1392 dies després de la primera trobada i manifestació al Raval de Montserrat pels Cants per la Llibertat, l’assemblea territorial ha posat de manifest que seguiran lluitant per aconseguir els propòsits. Durant l’acte, on han interpretat diverses cançons com la cançó dels indignats, els membres de l’ANC han fet diverses crides als assistents a participar en la manifestació del proper Onze de Setembre.