L’ANC preveu manufacturar 10.000 mascaretes per a la ciutat

Assemblea · Terrassa per la Independència preveu que entre aquesta setmana i la vinent donarà 10.000 mascaretes a la ciutat. La iniciativa forma part de la campanya “Mascaretes per a tothom” que ha endegat l’ANC a nivell nacional. En coordinació amb l’Ajuntament, encarregat de la distribució d’aquestes màscares de protecció, l’Assemblea Nacional en facilita els materials i Terrassa per la Independència els voluntaris que s’encarreguen de manufacturar les mascaretes. Es tracta d’unes mascaretes que aguanten entre trenta i quaranta rentades sense perdre les seves característiques.

A dia d’avui ja s’han finalitzat 3.500 de les 10.000 previstes. 100 s’han fet arribar a l’entitat Eines, dedicada al tractament d’addicions a les drogues, 50 a una empresa de transports i la resta al cos de guàrdia de la Policia Municipal. Segons ha informat l’Ajuntament a l’entitat, la majoria de persones considerades de risc ja tenen actualment coberta la necessitat de mascaretes, de manera que la següent prioritat és la població general. Per això, aquestes mascaretes es distribuiran als terrassencs i terrassenques a través de comerços de proximitat, majoritàriament farmàcies i forn de pa.

Assemblea · Terrassa per la Independència també té previstos un lliurament de 500 mascaretes a la Creu Roja de Terrassa i 500 més a la presó de dones de Wad-Ras.