L’antic edifici de l’Ajuntament albergarà la Casa de l’Hoquei al llarg d’aquest any

L’antic edifici de l’Ajuntament al Raval de Montserrat serà la seu de Casa de l’Hoquei, el projecte més ambiciós de Hockey per Terrassa, entitat que aplega els quatre clubs de la ciutat. Tot sembla indicar que serà una realitat al llarg d’aquest any, una vegada aquest emplaçament, que pertany a la Fundació de l’Institut Industrial, sigui de titularitat municipal. Està previst que en els propers mesos l’Ajuntament se’n faci càrrec, establint així un conveni d’ús amb Hockey per Terrassa.

Així es desprèn de la reunió que han mantingut aquest dilluns a la tarda l’alcalde, Alfredo Vega, i la regidora d’Esports, Eva Candela, amb el president de Hockey per Terrassa, Francesc Salvatella, i els quatre presidents d’Egara, Atlètic, CD Terrassa i Línia-22. A més de ser la seu de l’entitat, la Casa de l’Hoquei s’ha de convertir en el punt de referència d’aquest esport, no només a nivell local, sinó català, espanyol i europeu.

La trobada també ha servit perquè els dirigents de l’hoquei terrassenc traslladin a les autoritats locals la seva inquietud per l’endarreriment que està patint el canvi de gespa artificial de l’Estadi Municipal Martí Colomer. L’actual bloqueig polític està aturant aquests treballs, que a d’anar a càrrec de la Secretaria General de l’Esport, abans que aquesta infraestructura torni a ser municipal. Aquest camp ha d’albergar les primeres jornades de la Hockey Pro League, la nova competició que es posarà en marxa a partir del gener del 2019, però sense el canvi de la gespa la competició es podria traslladar a València.

A la reunió d’aquest dilluns s’ha valorat molt positivament la coordinació que va dur Hockey per Terrassa durant l’any passat en la commemoració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona, posant de manifest que Terrassa va ser la subseu més activa en la celebració d’aquesta efemèride.