L’Anuari de l’Arxiu Tobella incorpora les portades dels últims 40 anys

L’Anuari de l’Arxiu Tobella celebra aquest any 40 edicions. Per aquest motiu en la recent estrena del llibre d’aquest any, s’incorpora una addenda amb les portades dels últims 40 llibres. Una portada que aquest any protagonitza el nou edifici de Mútua a l’estació dels Ferrocarrils a Vallparadís. La nova edició també va acompanyada d’una exposició amb les portades més destacades de l’anuari.

Una mostra que aquests dies es pot veure als baixos de l’entitat de la placeta de Saragossa. El tradicional acte de presentació de l’Anuari s’ha fet aquest divendres amb una xerrada sobre el patrimoni fotogràfic de Terrassa. Una nodrida representació política, social i cultural han seguit la presentació que ha fet el President de l’entitat Aleix Pons. L’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, ha destacat la consulta de referència en què s’ha convertit el llibre de l’Arxiu, i de la dificultat de escollir una fotografia de portada o el fet més destacat de tot un any.

L’Anuari torna amb més de 2.000 notícies de l’últim any a la ciutat, en aquesta edició recopilades per Cecília Coca. També mostra amb més de 400 instantànies, les activitats, inauguracions, projectes o festes de la ciutat, com és habitual fetes per la fotògrafa, Montse Saludes.