L’Anuari Estadístic de Terrassa 2022 es publica amb noves actualitzacions

L’Anuari Estadístic de Terrassa del 2022 ja es troba disponible on line, al web municipal. Aquesta és la 27a edició, i des de fa uns anys s’edita exclusivament en format digital. Els 22 capítols en els quals s’estructura l’Anuari s’han anat adaptant des de l’anterior edició a la creació del Districte 7è, modificant la informació per districtes i barris. També presenta algunes novetats més.

L’Anuari d’aquest any sí que ofereix les dades referents al Programa de Recollida d’Animals Domèstics. El 2021 es van recollir 1.429 animals i n’havia censats 12.971.

D’altra banda, s’ha actualitzat l’Índex delictiu facilitat pels Mossos d’Esquadra. S’hi reflecteix l’augment, després de la pandèmia, de les estafes informàtiques i la pujada de denúncies per motius de delictes sexuals a menors i a persones discapacitades.

També hi ha noves dades sobre el consum d’aigua per sectors econòmics, usos domèstics i per habitant procedents de la nova empresa públicaTaigua. El 2021 Terrassa va establir un nou rècord de consum total d’aigua a la ciutat: més d’11,4 milions de metres cúbics. En els darrers 20 anys, però, ha disminuït el consum mitjà d’aigua per habitant i ara està per sota dels 40 metres cúbics.

L’Anuari també ha millorat i actualitzat les dades referents a l’àmbit educatiu, les llicències urbanístiques i l’oferta hospitalària. L’Anuari estadístic de Terrassa es publicada ininterrompudament des de 1996.