L’Any Guinovart arriba al Centre Cultural amb una mostra de la vessant més sensual del polifacètic artista

Aquest dimarts es complien 10 anys de la mort de Josep Guinovart,  el polifacètic creador exponent de l’avantguarda plàstica de la segona meitat del Segle XX. La data ha estat el tret de sortida de l’Any Guinovart, amb nombroses activitats arreu del territori fins a finals del 2018 per commemorar la seva figura.

En aquest context arriba a Terrassa l’exposició MESTRE D’AMOR. Fins el proper 24 de febrer, el Centre Cultural acull una mostra de peces de la vessant més sensual de l’artista. Partint de les primeres creacions més figuratives, es pot descobrir tota la seva iconografia eròtica fins arribar a les últimes peces de l’autor, amb totes les facetes i tècniques.

L’exposició MESTRE D’AMOR pretén ser una porta d’entrada a l’univers de Guinovart. Permet al visitant fer un recorregut cronològic per la seva evolució pictòrica i descobrir com la sexualitat esdevé un aspecte clau, una forma de comunicació que va més enllà de l’aspecte purament físic.

La mostra s’inclourà en el programa ‘Exploradors de l’Art’ del Centre Cultural, que s’adreça a les escoles amb l’objectiu d’apropar els alumnes l’educació artística, visual i plàstica.