L’aparcament de la zona nord de l’Olímpic reobre amb 84 places d’accés lliure

Aquest dijous s’ha reobert la zona d’estacionament de vehicles situada al nord de l’Estadi Olímpic, al carrer dels Voluntaris. L’ajuntament hi ha dut a terme treballs de manteniment i adequació en els últims dos mesos, en el marc de les millores executades per acollir el Mundial d’Hoquei Femení.

S’ha millorar el paviment i endreçat l’espai, creant nous límits adaptats a les necessitat actuals del funcionament de l’àrea olímpica. Ara la zona d’estacionament disposa de 84 places d’aparcament d’accés lliure. A més, se n’han creat 7 per a autocaravanes.

La creació d’aquest últim espai forma part de la primera fase per dotar a la ciutat d’una zona que pugui acollir aquests tipus de vehicles. En una segona fase, es treballarà en la instal·lació de serveis com l’escomesa elèctrica o el buidatge d’aigües residuals, per als lavabos químics. Aquesta nova zona d’estacionament per a autocaravanes se suma a la ja existent al carrer de l’Arquitecte Puig i Cadafalch, en funcionament des del 2018 amb 4 places.

D’altra banda, els treballs que s’han dut a terme també han permès que la zona d’aparcament del carrer dels Voluntaris disposi de 4 noves places per a persones amb mobilitat reduïda. També s’han senyalitzat cinc punts de recàrrega per a vehicles elèctrics que s’habilitaran pròximament.

A més, s’ha millorat l’accés des del carrer, s’ha dotat la zona amb més espais de vegetació i s’han dissenyat uns escocells molt amples al vial.

Els treballs han finalitzat aquesta setmana amb les tasques de pintura per delimitar les places i la senyalització vertical de l’aparcament. Les obres han anat a càrrec de l’empresa Hercal Diggers SL i han tingut un cost de gairebé 340.000 euros.