‘L’Arbre dels Somnis’ repartirà més de 420 regals a nens en situació de vulnerabilitat a Terrassa

El programa de CaixaBank ‘L’Arbre dels Somnis’ repartirà més de 420 regals a nens en situació de vulnerabilitat a Terrassa. La iniciativa més solidària en època nadalenca de l’entitat bancàriaté com a objectiu ajudar al fet que un total de 6.818 nens en risc de vulnerabilitat a Catalunya.

Gràcies a les oficines de CaixaBank que participen en aquest programa en 340 municipis, ‘L’Arbre dels Somnis’ arriba a Catalunya a través de 68 entitats socials, incloses les seves delegacions, i empreses col·laboradores.

En el cas de Terrassa l’acció amb 420 cartes es desenvolupa en col·laboració amb la Fundació Educativa Can Palet- Ca N’anglada i el Centre d’esplai Guadalhorce

Les oficines de CaixaBank disposen des del passat 20 de novembre de les cartes escrites per nens de fins a 12 anys d’edat que es troben en situació de risc per diferents motius: famílies desestructurades, pobresa alimentària, trobar-se en centres residencials.

Per col·laborar en la iniciativa només és necessari ser client i dirigir-se a una oficina de CaixaBank, on se li assignarà una de les cartes escrites per un nen en la qual detallarà el regal concret que més desitja per a aquest Nadal.

Un cop recollida la carta, els participants tenen fins al 15 de desembre per portar el seu regal a la seva oficina, que té com a límit un màxim de 50 euros. A partir d’aquesta data, CaixaBank i les més de 370 entitats socials amb les quals col·labora en aquesta iniciativa organitzaran la recollida i repartiment dels regals amb la finalitat de què els nens puguin veure convertida la seva il·lusió en realitat.

[Foto: CaixaBank]