L’argentí Lautaro, quart fitxatge del Terrassa FC

L’argentí Lautaro Pául Montani s’ha convertit en el quart fitxatge del Terrassa FC per a la temporada 2024-25. El migcampista ha jugat les dues darreres campanyes al Deportivo Armenio de la Primera Divisió “B”, la tercera categoria del futbol argentí. Aquest any ha disputat un total de 627 minuts en 10 partits i ha signat un gol. El 2022 es va proclamar campió del Torneo Clausura “B”.

Trajectòria

Lautaro, de 24 anys, es va formar a les categories inferiors del River Plate. El nou jugador terrassista, però, ha militat durant vuit temporades a les categories inferiors de l’Armenio i al primer equip, on va assolir l’ascens a Primera “B” el 2019.  També ha defensat la samarreta del CA Central Córdoba durant la campanya 2021-22.

L’arribada de Lautaro s’afegeix a les de Poveda, Gallastegi i Van den Herrik i es converteix així en el tretzè integrant de la plantilla de Chus Trujillo per a la temporada vinent. S’han renovat Víctor Morales, Marcos, Jofre, Gil i Buenacasa i tenen contracte Diego, Samu Casais, Palacios i Aythami. Són baixes Cervera, Mujika, Meshak, Jordi Cano, Soares, Badal, Jaouad, Toledo i Àlex Fernández.