Sergi Cebrián

L’arquer egarenc Sergi Cebrián, convocat amb la selecció espanyola per disputar el Mundial

L’arquer terrassenc Sergi Cebrián (Draco Sagittariis) ha estat convocat per participar amb la selecció espanyola en el Campionat del Món de Camp que tindrà lloc a la ciutat nord-americana de Yankton (Dakota del Sud). Serà el debut de Cebrián amb el combinat estatal en la modalitat d’arc recorbat olímpic des que va canviar de disciplina el 2019.

L’egarenc s’ha guanyat un lloc en la llista, després de finalitzar primer en el torneig classificatori disputat a Salamanca. En el Mundial també participarà en una altra modalitat, la de recorbat mixt, fent parella amb la també catalana Maria Pitarch.

Segueix així la progressió de Cebrián, després de finalitzar una enriquidora experiència a Suècia, on ha passat els últims anys. De fet va aconseguir la medalla d’or en el campionat nacional suec indoor, esdevenint el primer no escandinau en obtenir aquesta distinció, i el bronze en outdoor.

Aquest passat mes d’agost Cebrián ja va fer el seu debut internacional al Mundial IFAA disputat a Estònia, on va acabar en quart lloc.