Bonpreu Esclat Entrega Xec Fundació Enllaç

L’arrodoniment de la clientela de Bonpreu i Esclat lliura 47.127€ a la Fundació Enllaç

El juny la clientela de Bonpreu i Esclat van realitzar 267.550 donacions que han fet possible aconseguir 47.127€ per a la Fundació Enllaç a través de l’Arrodoniment Solidari, una eina desenvolupada per Worldcoo.

La Fundació Enllaç acull les persones en un espai segur i lliure de LGTBIQ+fòbia per facilitar-los recursos i poder donar resposta a les seves necessitats, oferint-los acompanyament des d’un punt de vista tant emocional com físic. Les actuacions van encaminades a la prevenció i atenció de persones grans en risc i/o situació d’exclusió social amb l’objectiu final d’eliminar el sentiment de soledat. L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a tots/es els clients/es que en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

Aquest agost les donacions aniran destinades a la Fundació Althaia, concretament a un projecte que vetlla per la millora en l’atenció d’infants prematurs. Aquest projecte té per objectiu la col·laboració en la remodelació de l’àrea de neonatologia de l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa, afavorir el contacte pell amb pell, així com l’alletament matern a demanda, i la creació d’espais d’intimitat i privacitat per a les famílies i preparar-les per l’alta. Els beneficiaris seran els nadons ingressats i les seves famílies.

Bon Preu i l’Arrodoniment Solidari

Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social. Des de la posada en marxa de l’Arrodoniment Solidari, el febrer de 2019, ja s’han fet més de 16 milions de donacions i s’han aconseguit més de 2 milions d’euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats com Submon, Aspros, Vimar, la Creu Roja, Fundació A. Bosch, Plataforma per la Llengua, Arrels Fundació, Aprenem Autisme, Salut Mental Catalunya, Nexe Fundació, Formació i Treball, Fundisoc, Associació Selvans, Fundació Jubert Figueres i Fundació Ared, entre d’altres.