La riquesa de l’art terrassenc, a l’ala destinada al servei de la Casa Alegre

Per primera vegada, la Casa Alegre de Sagrera exposa una selecció d’obres d’artistes locals. I és que aquest dijous s’hi ha inaugurat la Mostra d’art local. La directora del Museu de Terrassa, Gemma Ramos, ha estat l’encarregada de fer-ne la visita guiada. Tot per mostrar la riquesa de l’art terrassenc.

L’exposició està ubicada al primer pis, a l’ala de la casa que estava destinada al servei. Concretament, les obres s’han instal·lat al dormitori dels malalts, l’habitació de jocs i a l’espai de les minyones. Els visitants hi trobaran obres de diversos artistes com Francesc Torras Armengol o Teresa Jordà Vitó. S’hi pot admirar un ampli ventall de llenguatges artístics, des de pintura, escultura, gravat , fins a dibuix. Tot per mostrar la riquesa de l’art terrassenc.

Els treballs exposats comprenen bona part del període contemporani, des de finals del segle XIX fins als nostres dies. Aquest acte inaugural ha comptat amb la presència de la regidora adjunta de Cultura Popular i Cicles Festius, Montserrat Alba. Aquesta exposició permanent, doncs, fa un recorregut per la història de l’art local amb cinquantena d’autors. En total s’hi poden trobar 73 obres de trenta homes i dinou dones.

L'art terrassenc, a l'ala destinada al servei de la Casa Alegre