L’artista terrassenc Marc Urgell ‘La Face’ exposa la seva obra més vital a la Sala Paüls

La Sala Paüls arrenca l’any estrenant l’exposició Budellisme, de l’artista terrassenc Marc Urgell «La Face». Com ja és de costum, cada primer divendres del mes, l’espai d’art del carrer de Salvador Busquets inaugura una nova mostra, aquest cop dedicada a l’obra pictòrica del jove creador local. Marc Urgell Cloquell, conegut amb el sobrenom artístic de «La Face», té 34 anys i ara en fa 12 que va descobrir la seva passió per la pintura.

A través de l’exposició Budellisme, l’autor expressa els seus sentiments més íntims i vitals, jugant amb elements simbòlics. Representa així la seva percepció de la vida, carregada d’elements, de colors i de fascinació. El seu domini de les tonalitats cromàtiques i els petits detalls configuren un estil del tot personal.

Ara fa 2 anys que la Sala Paüls va obrir les seves portes a Terrassa amb l’objectiu d’oferir diferents disciplines i propostes artístiques. El seu horari d’obertura és de dilluns a dissabte, de dos quarts de 8h a 9h del vespre, i els diumenges de 12h a 2h del migdia, amb l’excepció dels dimecres, que està tancat. L’exposició de Marc Urgell es podrà visitar fins el 30 de gener.