‘Las vidas de Berta: El comienzo’, primera novel·la de Cristina Vilà

La terrassenca Cristina Vilà acaba d’autopublicar la seva primera novel·la Las vidas de Berta: El comienzo. Un llibre que neix d’un taller d’escriptura i que va presentar a un concurs que no va guanyar.

A la Cristina igual que la seva protagonista, la maternitat la va fer plantejar un munt de qüestions existencials. Així ha fet aquesta primera incursió al món de la literatura amb un relat amb tocs autobiogràfics. La Berta, la protagonista, és una dona que té una vida rutinària, amb una feina convencional, una família tradicional. Un dia té un somni on veu com seria la seva vida si hagués pres unes altres decisions des de ben petita. El lector acompanya a la Berta, des de la infantesa fins a la Berta adulta, en els seus desafiaments i en les decisions que ha d’afrontar. Una novel·la plena d’emocions, de pensaments , quotidianitat, creixement i superació.

La Cristina és optometrista i mestra d’educació infantil. Recentment ha estat al capdavant d’un programa a Matadepera Ràdio on explicava contes.

Ara ha decidit convertir-se en novel·lista i és que ja està preparant la segona part d’aquesta primera novel·la. El proper 21 de juny presentarà el seu primer llibre a la biblioteca del districte 3, un equipament on se sent com a casa, i on ha col·laborat en diverses activitats.

'Las vidas de Berta: El comienzo', primera novel·la de Cristina Vilà