L’Asseguradora MútuaTerrassa i Hockey per Terrassa renoven l’acord de col·laboració

L’Asseguradora MútuaTerrassa i Hockey per Terrassa han signat aquest divendres al migdia la renovació de l’acord de col·laboració que consolida la relació entre les dues entitats iniciada l’any 2020. Amb aquest acord, que manté l’aportació econòmica de l’entitat MútuaTerrassa, l’Asseguradora segueix com a partner oficial de Hockey per Terrassa i els clubs que l’integren, amb exclusivitat pel que fa al sector de les assegurances. 

L’acte de signatura ha tingut lloc a la Casa de l’Esport de Terrassa i ha anat a càrrec d’Antoni Abad, president de MútuaTerrassa, Francesc Salvatella, president de Hockey per Terrassa, Lídia Martí, presidenta del CD Terrassa Hockey, Oriol Carreras, cap de la secció de Hockey del Club Egara, Josep Ma. Biosca, president de l’Atlètic Terrassa Hockey Club i Raül Galy, president del Línia 22. 

Des de l’inici d’ aquest acord de col·laboració, l’Asseguradora MútuaTerrassa ha incrementat la seva presència -en termes de comunicació- als quatre clubs i a més ha impulsat esdeveniments esportius amb un gran èxit de participació. De cara a aquest 2024 l’entitat tornarà a organitzar el Clínic de Mamis i Papis que va tenir lloc a finals de 2023 i que va comptar amb un altíssima participació i, ja en clau competitiva, té prevista la celebració d’un torneig també de Mamis i Papis. 

[Foto: MútuaTerrassa]