L’Assemblea de Docents de Terrassa es concentra davant de la seu local d’ERC

“Prou nyaps en educació”. Amb aquest lema, s’ha concentrat aquest dimarts davant de la seu d’Esquerra Republicana, formació a la qual pertany el conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, un grup de docents de Terrassa, en la vigília de la vaga convocada per defensar el model d’immersió lingüística. L’Assemblea de Docents de Terrassa ha cridat a aquesta concentració per continuar enfortint la xarxa local en l’assoliment de les reivindicacions. David Iglesias, membre de l’assemblea, s’ha mostrat convençut de l’èxit del moviment docent.

La regidora d’Educació de la localitat, Teresa Ciurana, d’Esquerra Republicana, ha volgut donar la cara, assegurant que la secció local no comparteix la manca de diàleg amb els docents que ha exercit el Departament. Ha remarcat, això sí, que s’ha fet un totum revolutum de les reivindicacions.

Després de la reunió d’aquest dimarts entre docents i el Departament, amb la mediació de Treball i sense la presència de Cambray, el comitè de vaga ha deixat clar que la mobilització continuarà amb les jornades del 29 i 30 de març. La propera reunió de mediació està convocada per dijous 24 i adverteixen que només s’aturaran quan hi hagi mesures concretes per revertir les retallades i millorar l’educació pública.