L’assemblea dels PSC ratifica els noms dels cinc nous regidors

L’assemblea del PSC ha ratificat els noms de les persones que cobriran les baixes dels cinc regidors dimissionaris i que ahir ja vam avançar.

Eva Candela anava d’independent a la llista dels socialistes a les eleccions del 2015, en 16a posició. Amb 56 anys és la directora de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat a l’Ajuntament. Des del 2015 és la presidenta del Casal de Sant Pere.

Jordi Rueda, 18è a la llista i que no era a l’assemblea, és tècnic de so. Té 33 anys i treballa com a autònom per a empreses del sector audiovisual.

Nascut a Alemanya fa 52 anys i 21è a la llista socialista, Manuel Gimenez és Llicenciat en Dret i diplomat en Comunicació i Lideratge Polític, amb despatx propi d’advocat. Va tenir una etapa jugador de bàsquet a l’Sfèric i al Terrassa Básquet Club.

El PSC ha hagut de recórrer a dos suplents per completar el grup municipal. Gràcia García es nascuda a Madrid i llicenciada en Dret. També té despatx propi com a advocada i ha ocupat diversos càrrecs orgànics en el PSC de Terrassa,

Finalment, Adrián Sánchez, que tancava les suplències. Amb 24 anys, és enginyer en Tecnologies Aeroespacials. És membre de les Joventuts Socialistes de Catalunya i de Associació de Joves Estudiants de Catalunya.

Dijous el ple oficialitzarà la renuncia de Rosa Maria Ribera, Maruja Rambla, Lluïsa Melgares, Noel Duque i Jordi Flores. Si la Junta Electoral no hi veu cap impediment, els nous regidors socialistes prendran possessió en el ple de novembre, dijous de la setmana que ve. L’endemà, dia 1, l’alcalde Alfredo Vega refarà el cartipàs donant responsabilitats politiques als nous regidors.