L’Assessoria Vallparadís busca la seva cinquena lliga consecutiva

Castellbisbal acollirà aquest dissabte 26 de maig la festa del corfbol català. La capital vallesana és la seu de les finals de les diferents categories, des de les absolutes fins a les de promoció.

A la Lliga Nacional Top A, l’Assessoria Vallparadís, que va resoldre en només dos partits la seva eliminatoria de semifinals davant el KC Barcelona, és el favorit per aconseguir la seva cinquena lliga consecutiva. El conjunt que dirigeix Manel Ramon ha dominat còmodament la fase regular i té molta experiència en aquest tipus de finals.

Davant tindrà el CK Castellbisbal. Els amfitrions van necessitar tres partits per eliminar el CK Montcada en semifinals, però el fet de jugar a casa pot equlibrar molt més aquesta final. El partit començarà a dos quarts de set de la tarda. El guanyador representarà Catalunya a l’Europa Cup la temporada vinent.

Abans, però, es jugaran les finals de la resta de categories. A la lliga Top “B”, el segon equip del Vallparadís disputarà el títol contra el filial del Montcada. El de Segona Divisió serà per a l’AEE Montserrat Miró o el CK Badalona, mentre que la final júnior la jugaran el KC Barcelona i el Platja d’Aro KC. La jornada de dissabte arrencarà a les 9 del matí, amb la celebració de les finals del 3er Trofeu Kids.

Durant les finals es donaran a conèixer els guanyadors als millors jugadors, jugadores, entrenadors i àrbitres de les diferents categories del corfbol català d’aquesta temporada 2017-18.