L’Assessoria Vallparadís reprèn el pols a la lliga amb una victòria davant el KC Barcelona (35-29)

La Lliga Nacional Top A de Corfbol es va reprendre aquest passat cap de setmana, amb un atractiu duel entre l’Assessoria Vallparadís i el KC Barcelona, que va acabar amb victòria local per 35 a 29. Els dos equips catalans es veien les cares després de la seva participació a l’Euro Cup i l’Europa Shield, respectivament.

La gran novetat era el relleu a la banqueta del Vallparadís, amb el debut de Manel Ramon en substitució de Miguel Ángel Tobaruela. Aquest últim, que es farà càrrec de la direcció esportiva de l’entitat, no es va perdre detall des de la graderia, acompanyat de l’altre absent il•lustre, José Luis Jurado, que també ha abandonat la pràctica del corfbol.

El conjunt egarenc va sumar el cinquè triomf a la lliga, que el consolida al capdavant de la classificació. En tot moment el Vallparadís va dur la iniciativa en un partit caracteritzat per l’encert ofensiu de tots dos equips i que al descans no tenia un clar favorit. El tempteig era de 19 a 16.

En el segon temps els de Ramon van seguir portant el ritme del partit davant d’un Barcelona que no va llençar en cap moment la tovallola. Les 13 cistelles de Javi Navarro mantenien vius els visitants, però el Vallparadís va repartir molt més la responsabilitat en atac. Dani Jané, amb 9 punts, i Alexis Escardíbul i Adrià Leiva, amb 6 i 5 respectivament, van mantenir les diferències en el marcador fins el final del partit.