«4 Petjades Animals» proporciona productes canins a associacions, refugis i particulars amb pocs recursos

L’Associació «4 Petjades Animals» segueix sumant voluntaris per tal de protegir els gossos que pateixen maltractes, que s’abandonen o que no aconsegueixen sortir de les gosseres, entre d’altres problemes.
Recentment aquesta associació ha pogut trobar un lloc des d’on poden gestionar i organitzar les diferents actuacions per a la defensa de la vida dels gossos. Aquest projecte, que cada cop suma més recolzament, ha comptat també amb el suport de la regidoria de l’Ajuntament.

Una de les principals línies d’actuació de «4 petjades Animals» és la vinculada amb la campanya de «Llaços de favors» estesa a tot Catalunya, un projecte ideat per ajudar a altres associacions i refugis amb pinso, mantes o medicació. També per ajudar a particulars amb pocs recursos per cuidar la seva mascota. En certa manera aquest local del carrer Arquímedes actua com a centre logístic on arriben i surten constantment productes canins.

Aquesta associació de Terrassa també fa tallers i formacions per a la conscienciació de tracte i respecte cap a les mascotes i s’hi destaca l’adopció com una mesura imprescindible per donar una vida digna a aquells gossos que algun dia els la van treure.